Tvoření pro maminky s dětmi


Jste s dětmi doma? Rádi se svým dítkem vyrábíte různé dekorace, hračky, dárečky a chcete se setkat s maminkami se stejnými zájmy?
Pak zamiřte k nám - zabavíme Vás i Vaše děti!
V kurzu neočekáváme od dětí výsledek v podobě úhledně namalovaných obrázků, ale zaměřujeme se na průběh činnosti, na zážitek a možnost užít si výtvarný materiál. Výtvarná tvorba je pro děti jedinečnou možností, jak rozvíjet vlastní kreativitu v široké míře. Pro rodiče zase příležitost strávit s dětmi společný tvořivý čas.

Co budeme tvořit?
Cílem kurzu je děti seznámit s výtvarnou výchovou formou vlastního prožitku, vyzkoušet si základy tradičních technik i zcela nových a experimentálních. Výtvarné techniky budeme mezi sebou kombinovat a na každém kurzu vznikne nové dílko, které si většinou hned s sebou odnesete domů.
Z výtvarných technik, kterých se dotkneme, zmiňme malbu, kresbu, práci s papírem, výrobu drobných dekorativních předmětů, přáníček, práce s přírodninami i s recyklovaným materiálem.
Tvořivými činnostmi se děti seznamují se základními výtvarnými technikami  - kresba, malba, tvorba s papírem, filcem, přírodninami. Jednotlivá témata jsou inspirována přírodou, okolním světem, zvířaty, ročním obdobím, …
V kurzu neočekáváme od dětí výsledek v podobě úhledně namalovaných obrázků, ale zaměřujeme se na průběh činnosti, na zážitek a možnost užít si výtvarný materiál. Výtvarná tvorba je pro děti jedinečnou možností, jak rozvíjet vlastní kreativitu v široké míře. Pro rodiče zase příležitost strávit s dětmi společný tvořivý čas. Cílem je nechat dítěti co největší volnost a být k ruce, když potřebuje pomoct. Témata k tvorbě slouží spíše jako nápady, ne povinnost a pokud je dítě unavené nebo nezaujaté, může si jít odpočinout a vrátit se k tvorbě později.

Komu je kurz určen?
Všem dětem od 3 do 6 let. Kurz je skupinový s velkým důrazem na individualitu. Maximální obsazenost kurzu jsou 5maminek s dětmi.

Co s sebou?
Chuť tvořit. O vše ostatní se postaráme my. Všechny pomůcky i materiál jsou v ceně kurzu.

Jak dlouho kurz trvá?
Kurz má 10 lekcí po 90 minutách. Začínáme od září 2018.

Jaká je cena za kurz?
Cena za kurz je 1 500,- Kč (150,- Kč za 1 lekci)

Ukázková lekce
Nejste si jisti, zda je kurz vhodný pro Vaše dítě? Pak navštivte naše informační lekce, na kterých se seznámíte s paní lektorkou a budete se moci zeptat na vše, co Vás o kurzu zajímá.


Informační lekce proběhne 6. září od 16 do 17 hod v učebně č. 1 AGENTURY POZNÁNÍ, s.r.o. Štefánikova 1163, Kopřivnice

Okomentovat

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates